Pedra a pedra

Coberta de "Pedra a pedra"

Un dia que em va agafar per caminar descalç, vaig comprovar que la terra està sembrada de pedres.
N’hi ha de tota mena: grans, petites, rodones, planes, curioses, boniques, de colors, amb ratlles, insípides o, simplement, dures com pedres.
Quin tresor sota els peus i a l’abast de la mà!

Amb aquestes paraules Isidro Ferrer ens convida a acompanyar-lo en aquesta passejada, gràfica i textual pel món de les pedres.

De pedres n’hi ha moltes i son molt diverses, ens permeten col·leccionar-les, organitzar-les i classificar-les, de mil i una maneres diferents, però sobretot, ens permeten jugar-hi i descobrir, així, què amaguen o en que es poden convertir.

Una obra delicada, senzilla i bonica que de ben segur enamorarà als infants àvids d’omplir-se les butxaques de tresors i a mediadors i mediadores de lectura que sabran cercar-hi inspiració.

Isidro Ferrer és dissenyador gràfic i il·lustrador. Ha creat llibres, cartells, objectes diversos, façanes, curts d’animació, escultures, imatges de marca, teixits, lampares… Multitud de suports que li serveixen per expressar-se mitjançant les imatges. Ha rebut diversos premis com el Premi Nacional de Disseny 2002 o el Premi Nacional d’Il·lustració 2006.

Tal com fan autor i editorial a la contracoberta de l’obra, et convidem a passejar pel camp, el riu, la platja o el parc i recollir-hi tota mena de pedres i posar-t’hi a jugar. Aquest llibre et donarà algunes idees.

L’hem incorporat a la biblioteca de Còdol aquest mes perquè ens l’han portat els Reis. I ens ha semblat una gran incorporació perquè ens meravellen les pedres i tot el que podem fer amb elles. A més, dient-nos Còdol, no podríem no gaudir amb aquesta obra. Moltes gràcies, l’heu encertat de ple!

Et convidem a descalçar-te i acompanyar l’autor a caminar i cercar aquests tresors.

Autoria i disseny gràfic d‘Isidro Ferrer
Traduït per Joana Morales
A Buen Paso, 2023
ISBN 978-84-10016-02-6

Veieu també: