M'expliques un conte

El Festival M’expliques un conte? neix el 2019 amb la finalitat de buscar sinergies i complicitats entre les entitats i altres agents de Matadepera per col·laborar en la dinamització cultural del poble tot promovent un cicle d’activitats/festival entorn els contes i les històries, la narració oral i la literatura, especialment la infantil i juvenil.

La idea inicial partia de les ganes de commemorar el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, 2 d’abril. El Festival presenta un programa que inclou vàries i diverses activitats relacionades amb els contes i la narració oral dirigides a públic de totes les edats i també relacionades amb la literatura infantil i juvenil.

Durant un cap de setmana, alguns dels equipaments i places del poble es transformen en espais estimulants, acollidors i relaxants on les famílies, els adults, els infants i els joves podran gaudir d’una selecció acurada de propostes que convidaran a explorar, crear, experimentar, escoltar, pensar, jugar… amb la literatura i les narracions amb la intenció d’apropar els llibres i les històries, de manera plaent, al seu dia a dia.