Borda, George!

Coberta de "Borda, George!"

En George és un gos, per això la seva mare li demana que bordi. De la seva boca surten marrameus, qüec-qüecs, oincs, muuuus… però cap lladruc. Com pot ser? Què li deu passar?

Una obra esbojarrada, amb girs i sorpreses, on destaquen la senzillesa i expressivitat de les il·lustracions, el color i la sonoritat del text per a la lectura en veu alta.

És un àlbum ideal per a la lectura compartida entre adult i infant, ja que els infants es poden encarregar de la lectura de les imatges, mentre l’adult en fa la lectura expressiva en veu alta, entretenint-se especialment en la sonoritat de les onomatopeies del parlar dels diversos animals.

Jules Feiffer és un autor i il·lustrador de literatura infantil, guionista i humorista gràfic. “Borda, George!“, escrit originalment en anglès, ha estat traduït a set llengües i figura a la llista dels 100 millors llibres infantils de la Biblioteca Pública de Nova York.

Era una de les recomanacions de literatura infantil que van fer les llibreteres de Synusia aquest Sant Jordi passat i ens va cridar l’atenció. Així que aquest àlbum il·lustrat va ser una de les noves incorporacions a la biblioteca de Còdol, autoregal de Sant Jordi!

Escrit i il·lustrat per Jules Feiffer.
Traducció al català de Carlos Mayor
Editorial entreDos, 2021.