Què s’amaga dins el mar?

Coberta de "Què s'amaga dins el mar?"

El mar sembla estar en calma… però… què s’hi amaga?

Aina Bestard ha creat un àlbum que convida el lector a descobrir i jugar. Cada doble pàgina presenta tres nivells d’il·lustració a tres colors diferents: vermell, groc i blau. Aquestes il·lustracions només prenen sentit quan les mirem a través d’una de les tres lupes que acompanyen l’àlbum. La lupa verda, una escafandre, mostra el mar en calma. La lupa blava, de les ulleres de bussejar, comença a mostrar la vida. Finalment, la lupa vermella, de la finestra del submarí, obre la porta a tot un món secret!

El text que acompanya aquest format tan particular d’il·lustració, ajuda a despertar l’expectació i, en ocasions, resulta molt evocador.

Aquesta és la segona proposta d’aquest estil d’àlbums d’Aina Bestard. El primer va ser “Què s’amaga dins el bosc?”, i el tercer, i ara per ara, darrer, “Què s’amaga dins el cos humà?”.Tots tres són una meravella súper recomanable.

És un àlbum màgic! Que ens ha arribat a Còdol també per art de màgia! I per això ara ja el tenim a la nostra biblioteca. El recomanaríem a partir dels 3 anys però tothom l’hauríem de tenir a mà per poder submergir-nos-hi una vegada i una altra!

Escrit i il·lustrat per Aina Bestard