Benvinguts a Mamoko

Coverta de "Benvinguts a Mamoko"

“Aquesta nit és la festa del poble, però hi podrà anar tothom? Mira, busca, juga i segueix les aventures de cada personatge en tots els dibuixos.”

Així comença el text que trobem a les guardes d’aquest àlbum tant bon punt l’obrim. Es tracta d’una proposta del tandem Aleksandra Mizielinska i Daniel Mizielinski publicat en català i castellà per La Galera.

Una colla de personatges, cadascun amb la seva pròpia història, que s’entrecreuen per les pàgines sense mots d’aquest àlbum que transporta les lectores i lectors a Mamoko quan és a punt de començar la seva festa. A les guardes inicials presenten alguns d’aquests personatges tot convidant-nos a seguir-los la pista a cada pàgina per descobrir què els haurà passat a cadascun.

Una obra per llegir i rellegir, jugar, mirar i buscar, cent i mil vegades per no perdre-se’n cap detall.

Aleksandra Mizielinska i Daniel Mizielinska han publicat més de catorze llibres, generalment de gran format i dels que inclouríem en el fons documental o de coneixements, entre ells Atles del món publicat per Maeva en català i castellà que s’ha venut a 15 països o ¿Como se va a Yellowstone? que parla de diversos parcs naturals d’arreu del món.

Publicat originalment per Wydawnictwo Dwie Siostry amb el títol Miasteczko Mamoko el 2010.
La Galera, 2014
ISBN 978-84-246-4875-6

Veieu també: