Tinc un drac a casa!

Tinc un drac a casa

“Conté un nen, un drac, cinc cartes i la meitat d’un paraigua.”

L’Alex ens explica als lectors i lectores, en primera persona, que un dia va trobar-se un drac petit al soterrani, ell sempre n’havia volgut tenir un i estava encantat de la vida. Però aviat s’adona que potser li caldrà una mica d’ajuda per saber com fer-se’n càrrec. Així comença un intercanvi de cartes amb tot un seguit de personatges, que li donaran un cop de mà, cadascú a la seva manera.

L’àlbum conte física i realment les cinc cartes que rep com a resposta a les que ell envia. Encolades a una doble pàgina sí, una doble pàgina no, hi trobem els sobres amb el nom i l’adreça de l’Àlex, que n’és el destinatari, i nosaltres les podem treure del seu embolcall per llegir-les.

Tinc un drac a casa! és una lectura entretinguda i amena. Es tracta d’un àlbum molt divertit presentat en una edició acurada on s’han cuidat els detalls, destaquem especialment cada un dels cinc sobres i les cinc cartes.

Deixeu-vos encisar per aquest parell tan simpàtics, l’Alex i aquest drac tan expressiu i amb aquest color tan viu.

El vam incorporar a la biblioteca de Còdol quan preparàvem un Estris i Contes del curs passat que portava per títol De cartes i postals.

Autora del text i les il·lustracions: Emma Yarlett
Traducció al català: Josep Sampere i Martí
Editorial Cruïlla, 2019

 

Veieu també