Qui som?

Darrere de Còdol hi ha la Gemma i la Marina amb l’acompanyament d’amigues i col·laboradores sempre a punt per donar-los suport.

Marina

Diplomada en Educació Social (2006), Llicenciada en Pedagogia (2012), Màster en Gestió Cultural (2014).

Li agrada invertir hores entre llibres, pinzells i llibretes. Llegint, dibuixant o fent alguna manualitat.

Interessada en treballar l’educació en valors des de la creativitat.

Gemma

Diplomada en Educació Social (2006), Llicenciada en Humanitats (2012), Màster en Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura (2014) i Màster en Llibres i Literatura Infantil i Juvenil (2017).

Actualment treballa com a Auxiliar de Biblioteca a l’àrea infantil i juvenil de la Biblioteca Àngel Guimerà de Matadepera i com a bibliotecària escolar a la Roda.

Enamorada de la lectura i els llibres des de petita, ara busca la manera de transmetre aquesta passió a petits i grans. Participa com a narradora del grup Vet Aquí Què de la ciutat de Terrassa. I té moltes ganes de continuar aprenent i formant-se, especialment en el món de la literatura infantil i juvenil.

Entre nosaltres hi ha una gran complicitat. Actualment compartim la passió per la cultura i la literatura. Però la nostra història conjunta ve de lluny. Tot va començar en un espai que ens ha marcat molt, el Cau (Agrupament Escolta), al que ens uneix una gran història d’amor, primer com a nenes i després dedicant-nos-hi set anys més com a caps (educadores).

Aquesta llarga experiència en l’associacionisme i el lleure educatiu ens han ajudat a definir les nostres trajectòries i ens acompanyen, a hores d’ara, vers nous horitzons la tenim a la base de la nostra formació i hi hem anat sumant experiència, formació i vivències conjuntament i per separat.

Núria

Gestora de comunitats

Jaume

Administrador web