Familiarium

Coberta de "Familiarium"

Un àlbum que convida a jugar i combinar per crear i construir tota mena de famílies.

Un llibre editat en format horitzontal i enquadernat en espiral a la part superior amb unes pàgines troquelades per dividir-les en quatre parts iguals que permeten que infants i adults juguem a buscar la nostra família o a crear-ne mil i una (hi ha 83.521 combinacions possibles!).

Tots els personatges es troben en un mateix escenari: el menjador d’una casa (que està decorat de maneres diferents: mobiliari, quadres penjats, altres objectes…) on sembla que actuin o posin per fer-se una foto, cadascun amb les seves pròpies característiques físiques i amb indumentària diferent.

El breu text que introdueix l’obra el podem llegir en castellà, català, euskera i gallec, així com les etiquetes que hi ha a cada doble pàgina per identificar, si ho volem, quin paper juga dins la família aquell personatge que hem escollit.

I per s hi trobeu a faltar algú, la mateixa editorial convida a fer els propis personatges i enganxar-los a la darrera pàgina que han deixat buida de personatges amb aquesta finalitat. I potser us animeu encara més i creeu a casa el vostre propi llibre joc.

Ens l’han portat els reis aquest any i no l’han pogut encertar més!

Escrit i il·lustrat per Mar Cerdà
Barcelona: Comanegra, 2018