El llop i la mosca

El llop i la mosca

Una vegada el llop tenia ganona! per això es va menjar la…

Un àlbum que és un imatgiari, amb objectes, aliments i animals ben col·locats en unes prestategries, però que també narra una història i és un joc, on els lectors i lectores anomenem allò que veiem però on també podem intentar endevenir que es menjarà o que s’ha menjat el llop, el protagonista afamat de la història, cada vegada que passem la pàgina.

El text s’encarrega d’explicar la gran fam que té el llop i deixa els lectors i lectores descobrir quina cosa s’ha menjat el llop cada vegada fixant-nos en les pistes que ofereix la il·lustració de la pàgina o un cop ja l’hem passada i veiem què ha desaparegut.

Un àlbum divertit i juganer i amb sorpresa final, com ha de ser!

El vam incorporar a la Biblioteca de Còdol a principi d’aquest curs 2021/22 quan vam visitar la parada de Casa Anita a la Setmana del Llibre en Català pensant en les activitats que engegavem per a les famílies amb infants petitons.

Autora del text i les il·lustracions Antje Damm
Traducció al català d’Anna Soler Horta
Editorial Takatuka, 2021

Veieu també:

Hem vist que la Glòria Gorchs i el Joan Portell el van recomanar a la seva selecció d’obres LIJ Municipi Lectror l’hivern del 2021 i que també el recomanaven les Biblioteques de Granollers el desembre de 2021.