El Grotlin

El Grotlin

Sé quan el Grotlin a la casa ha entrat, per una escletxa o per un forat…”

Sembla que en el Londres victòrià, una criatura, un ésser, el Grotlin, recorre les teulades i es cola d’esquitllentes a les cases i en fa desaparèixer algunes coses. Fins i tot hi ha una cançó que en parla. Però qui o què és el Grotlin? Quin misteri amaga aquest nom?

Un àlbum il·lustrat on les magnífiques il·lustracions i el text breu i rimat treballen de manera conjunta per narrar-nos als lectors i lectores una història carregada de misteri i suspens on és imprescindible tenir els ulls ben oberts i estar a l’aguait perquè no tot és el que sembla i cal anar recollint les pistes que l’obra ens va oferint per compondre el desenllaç.

Perfecte per a la lectura compartida entre adults i infants i d’allò més indicat per als lectors i lectores exploradors especialment aquells a qui agraden el misteri i les sorpreses.

El vam incorporar a la biblioteca de Còdol el curs 2019/2020 perquè el vam trobar genial i va ser una de les lectures que vam compartir amb els infants del club de lectura d’àlbums il·lustrats d’aquell curs. Va donar peu a una gran tertúlia literària.

Publicat per primera vegada en anglès per HarperCollins Publishers Ltd. amb el títol The Grotlyn.

Traducció al català d’Anna Llisterri.
Revisió de Tina Vallès.
Andana Editorial, 2017.

Veieu també: